Fagfolk

- Vi lanserer nå en felles strategi og visuell profil som synliggjør styrkene ved å være en del av noe større, samtidig som alle selskapene i gruppen skal beholde sin egenart, sier daglig leder Bård Skavland i Rønning Elektro.

Teqva Total, Sig. Halvorsen, Rønning Elektro, Teqva Rør Haugesund, Energi & Miljø, Egeland Rør, Avitell Elektro og Agder Ventilasjon er alle egne selskap med egne mål, samtidig er de en del av Teqva Gruppen som har et felles mål om å skape varige løsninger for generasjoner.

- Selskapene i Teqva Gruppen har ulike navn, men sammen bærer vi alle Q’logoen på ryggen og dette ønsker vi å vise til verden. For oss står Q’en for Quality – kvalitet i arbeid og kvalitet i folkene som utfører arbeidet, sier konsernsjef for Teqva Gruppen, Kåre Ravndal.

Hver bedrift i gruppen består av høyt kvalifiserte fagfolk som daglig tar hjelmen på for å levere moderne, fremoverlente løsninger innen våre fagtekniske tjenester. Dette reflekteres i konsernets verdier - som både handler om folk og oppsummeres med bokstavene F O L K.

– I Rønning Elektro er vi opptatt av kvalitet og gode relasjoner til kunder og samarbeidspartnere. Felles strategi og visuell identitet for hele Teqva Gruppen styrker bredden i våre tjenester og gir muligheten for flinke fagfolk til å utvikle seg videre, kan Bård Skavland stolt fortelle – Og med Q’en på ryggen bærer vi målene og verdiene sammen, inn i en fremtid hvor vi skaper løsninger for generasjoner.

Strategiprosessen har pågått over tid med fokus på felles plattform og merkevarekompass for samtlige selskap i gruppen. En felles satsing internt og eksternt, som omfavner både kultur, verdier, visuell profil og websider. Med god hjelp fra Fabel Media lanserte Teqva Gruppen i januar i år nytt merkeløfte, logo, storytelling og nye websider for alle selskap.

……………
Teqva Gruppen leverer totaltekniske og fagspesifikke entrepriser innen ventilasjon, rør, automasjon og elektriske fag. Vi konkurrerer om de beste jobbene, mot de største selskapene i bransjen. Vi er erfarne fagfolk fordelt på åtte selskap fra Haugesund i vest til Arendal i øst.