GRATULERER MED NYTT HOTELL, SOLA!

Arbeid-i-konferansesal_03-minct4or659itcpbsn6ds9oslvxxq8gxk15mmp0xu8
Vi stiller oss i rekken av alle gratulantene og benytter samtidig anledningen til å takke for oppdraget med totalteknisk løsning. Vi er stolte som noen haner vi også, må dere tro. Over vel utført arbeid, over et fremragende samarbeid med hovedentreprenør Kruse Smith og alle de andre bidragsyterne som har stått på for å skape et hotell i særklasse. Nå er det bare å nyte. Med alle de kvalitetene som nå er på plass, er vi ikke i tvil om at folk kommer til å trives. Arkitekturen, de storslåtte konferansefasilitene, stjernekjøkkenet, restauranten og den pulserende atmosfæren er allerede ute på folkemunne. Selv har vi lyst til å trekke frem noen andre viktige detaljer som er med på å gjøre dette til et hotell i verdensklasse..
For det første er hotellet klassifisert som et A-bygg, eller et lavenergibygg om du vil. Det betyr at det er utstyrt med alt det siste innen energieffektive tiltak. Vi har bygget opp en egen energisentral(borehull og varmepumper) slik at hotellet og den påfølgende utbyggingen av området skal kunne være selvforsynt med energi. Dertil er bygget proppet med avansert teknologi for å øke komforten og samtidig få maksimalt ut av energibesparelsene. En liten kuriositet er det automatiske booking-systemet vi har installert for å spare energi. Når du bestiller rommet i resepsjonen, vil det straks gå fra hvilemodus til komfortmodus. Det betyr at all luft blir skiftet ut og varmen slått på umiddelbart. Du kommer til et friskt og behagelig oppvarmet rom. Dette bookingsystemet har vekket behørig begeistring internasjonalt. La oss legge til at vi har hatt våre egne lysdesignere for å lage spesielle lyssettinger for å gjøre hotelloppholdet og konferansene til unike opplevelser.

Med dette ønsker vi hotellpersonell, kommune og tilreisende lykke til med hverdagens trivialiteter. Måtte det bli et særdeles populært og folksomt hotell. Vi gleder oss allerede til å ta fatt på de neste utfordringene på Utsola. Tre ganger tre hurra for Clarion Hotel Air! Gratulerer med storslått åpning!