SUKSESS FOR RØNNING UNDER NORDIC EDGE EXPO

Etter en vellykket start i fjor, ble Nordic Edge Exbo arrangert for andre gang i Stavanger Forum 6. og 7. oktober. Europas viktigste Smartbykonferanse er den blitt kalt, allerede. Det understreker betydningen den har fått for alle som jobber med nye løsninger for å gjøre byer, bedrifter og hjem enda smartere. I år samlet arrangementet politikere, professorer, entreprenører og teknologileverandører fra hele verden. Til og med Microsoft var på plass. Og vi i Rønning Elektro. Selvsagt var vi det. Som en av distriktets største fanebærere av smarthusteknologi, er det vår plikt å være til stede på slike arenaer, skaffe oss nye kontakter og oppdatere oss på alt det nye som kommer. For nå skjer tingene virkelig fort.
hinna-park-bilde-myi8o290d4ctgg6fzrttcww1ak8j78g9undxbzz50s
HINNA PARK.
NÅ OGSÅ KJENT SOM NORDENS BESTE BYDEL.

Hinna Park har lenge vært et viktig referanseprosjekt for oss i Rønning. Og det skulle jo bare mangle. Her har vi fått være med helt fra begynnelsen, vært med på å forme bydelen til det den er i dag. En gjennomført smartby, med alt det som hører med – tilrettelagt for alt det som kommer. Hinna Park er et levende bevis på at ny og smartere teknologi ikke bare sparer energi, den gjør også hverdagen enklere for folk som bor der.

Deltakerne under Nordic Edge Expo ble åpenlyst begistret og imponert over hva vi har fått til i Hinna Park. Vi har satt et stort fotavtrykk etter oss og til fulle fått vist at vi er en leverandør å regne med i årene som kommer. Det gleder oss og gjør oss uhyre stolte.