CLARION HOTEL ENERGY

Da Clarion Energy åpnet 20. august 2014, ble det definert som Norges raskest bygde bygg. Det ble satt opp i rekordfart for å kunne ta imot gjestene under oljemessen akkurat det året. Ved gjennomgang av 3500 kontrollpunkter i etterkant, ble det ikke funnet en eneste mangel eller feil. Det er imponerende.
Hotellet kan by på usedvanlig spennende konferansefasiliteter og må kunne kalles et designhotell i særklasse. Det har 400 rom og storsal for 1200.
Vi er stolte over å ha fått være med å bidra med vår kompetanse i dette prosjektet. Her har TEQVA til fulle fått vist hva den er god for. Hotellet er klassifisert som et A-bygg, eller et lavenergibygg om du vil. Her finner du alt det siste innen energieffektive tiltak, med alt det innebærer av avansert teknologi. Vi har til og med utviklet et automatisk booking-system for å spare energi. Når du bestiller rommet i resepsjonen, vil det straks gå fra hvilemodus til komfortmodus. Det betyr at all luft blir skiftet ut og varmen slått på umiddelbart. Du kommer til et friskt og behagelig oppvarmet rom. Dette bookingsystemet har vekket behørig begeistring internasjonalt. La oss legge til at vi har hatt våre egne lysdesignere for å lage spesielle lyssettinger for å gjøre hotelloppholdet og konferansene til unike opplevelser.