Soltun borettslag tar høyde for fremtiden sammen med Rønning elektro

Rønning Elektro har lagt opp infrastruktur som tar høyde for at Soltun borettslag skal kunne tilby ladeplass til alle beboerne med den fleksible flatkabelen. Soltun er et populært borettslag med 523 boliger fordelt på terrasseblokk, rekkehus og småhus. Borrettslaget er det største i Rogaland og Hordaland, og det betydeligst el-bilprosjektet Rønning har gjennomført!

Styreleder Pål Gunnar Roalkvam sier at installasjonen av infrastrukturen til El-bil ladere har gått knirkefritt:

"Vi er veldig fornøyde med gjennomføringen, og vi har ikke mottatt en eneste klage. I et borrettslag med så mange beboere er det bemerkelsesverdig. Vi vil trekke frem elektriker, Christer Fuglestad, som har gjennomført montasjen svært bra."

Installasjonen har vært et samarbeid mellom Bate, Zaptec, Lyse Smartly og Rønning Elektro. Sammen har de klart å gi et tilbud til beboerne som har vært trygt og sikkert.

Soltun borettslag valgte å legge til rette for infrastruktur på grunn av elbilmarkedet vokser, biltypene er mange og det samme gjelder for ladeløsninger. Elbilen er kommet for å bli, og flere av beboerne våre har valgt elbil. Nye regler i loven om sameie gjør at borettslag og sameier må være med å til rette for ladning av elbiler. Rønning Elektro opplevedes som en profesjonell samarbeidspartner som sikrer en smart infrastruktur i eksisterende garasjeanlegg med brukervennlige ladestasjoner av absolutt høyeste kvalitet. Zaptec elbillader passer de fleste elbiler i Norge, og bilen blir ladet på en sikker og effektiv måte for alle i borettslaget.

Rønning Elektro tilbyr rådgivning om etablering av ladeplasser for elbiler i borettslag og sameier. Tilrettelegge for ladning vil være en god investering i boligmassen med stadig høyere andel av bilparken kjører på strøm. Prosjektleder Gunnar Svensen i Rønning Elektro har lang erfaring med spesialist kompetanse på elbilladning. Ta gjerne kontakt for et uforpliktet tilbud på et ladeklart parkeringsanlegg som tar høyde for at man skal kunne tilby ladeplass til alle. En ladeklar plass betyr at infrastrukturen ligger der, men at kjøp av og montering av ladeboks skjer ved behov etter beboernes ønsker.

Vi leverer regionens største og beste ladeannlegg for:

Hoteller
Bedrifter
Kjøpesenter
Parkeringsanlegg

Vår unike ladeløsning med bare én hovedkabel gir deg rask og rimelig installasjon.
Dekker alle bilmerker, og alle parkeringsplasser i anlegget - nå og i fremtiden.

Styreleder Pål Gunnar Roalkvam og beboer er Magnus Medhus
Styreleder Pål Gunnar Roalkvam sammen med beboer Magnus Medhus.
Gunnar%20kabel
Ansvarlig prosjektleder Gunnar Svensen.
Christer Guglestad, ansvarlig elektriker
Christer Fuglestad, ansvarlig elektriker.
elbil%20film3

Den fleksible flatkabel

Fleksibelt skal det være, effekten fordeles jevnt mellom ladestasjonene og de tilkoblede bilene. Vi har brukt flatkabelen som forsyningsledd i 15 år nå. Og det var våre innovative prosjektledere som i sin tid tenkte at denne kabelen måtte være genial sammen med Zaptec sine ladere. 

Forøvrig må vi bare slutte oss til begeistringen for flatkabelen. Ved å bruke den som infrastruktur i parkeringsanlegget, slipper vi å trekke kabel fra det enkelte sikringsskap til hver lader. Det er bare å "klipse" seg på med ladestasjoner etterhvert som nye kommer til. Anlegget regulerer seg selv og sørger for jevn flyt av effekt. Enklere og tryggere kan det ikke gjøres. Særdeles kostnadseffektivt er det også, spesielt for borettslag og dess like. 

Rønning Elektro har vært markedsledende på elbil-lading i en årrekke. Det har vi tenkt å være i uoverskuelig framtid også. Det er ikke uten grunn at det nettopp var oss Bate valgte for å ruste opp borettslagene for fremtiden. Vi er litt pionerer. Det er vi stolte av.  

Vi tilpasser oss alle borettslag og sameier. Se vår film.

"Se vår demofilm som forklarer vår inovative smarte løsning, for borettslag og sameier. Dette er et system som enkelt realiserer infrastruktur til ladestasjon for alle beboere i et borettslag"