Fra 50% raskere ladetid

Med en ladestasjon for borettslag og sameier er bilen klar når du er klar.
Du halverer ladetiden og slipper bekymringer om rekkevidden. Raskt, effektivt og trygt
elbil%20film%208

Økt sikkerhet. For bilen,
for deg og dine naboer

Ingen flere sikringer som går, samt redusert brannfare. Med en ladestasjon forsvinner faremomentene som er med lading i stikkontakt. Bilen lades raskt og trygt - du kan sove godt om natten.

En god investering i egen bolig.
 

Bruk kun reserveladeren
til det den er ment som

Reserveladeren som kommer med bilen er nettopp det - en reserve. Det er ikke meningen at det skal være hovedladeren til bilen 24/7.
  • Hvis du lader med 8 ampere bruker du opp mot 14 timer på å fullade en eGolf
  • Med en ladestasjon på 16 ampere trengs det bare 7 timer.
La reserveladeren ligge i bilen, så har du den når du trenger den.
ronning_el_BMW_i3_charging

Lading i fellesanlegg


Vi leverer regionens største og beste ladeannlegg for:
  • Sameier/Borettslag
  • Hoteller
  • Bedrifter
  • Kjøpesenter

Parkeringsanlegg
Vår unike ladeløsning med bare én hovedkabel gir deg rask og rimelig installasjon. Dekker alle bilmerker, og alle parkeringsplasser i anlegget - nå og i fremtiden.

Lad opptil  100 elbiler på én 63A sikring.    |    Ladehastighet: opp til 22kW

Les mer om samarbeid med Bate

elbil%20film6
elbil%20film3

Den fleksible flatkabel

Fleksibelt skal det være, effekten fordeles jevnt mellom ladestasjonene og de tilkoblede bilene. Vi har brukt flatkabelen som forsyningsledd i 15 år nå. Og det var våre innovative prosjektledere som i sin tid tenkte at denne kabelen måtte være genial sammen med Zaptec sine ladere. 

Forøvrig må vi bare slutte oss til begeistringen for flatkabelen. Ved å bruke den som infrastruktur i parkeringsanlegget, slipper vi å trekke kabel fra det enkelte sikringsskap til hver lader. Det er bare å "klipse" seg på med ladestasjoner etterhvert som nye kommer til. Anlegget regulerer seg selv og sørger for jevn flyt av effekt. Enklere og tryggere kan det ikke gjøres. Særdeles kostnadseffektivt er det også, spesielt for borettslag og dess like. 

Rønning Elektro har vært markedsledende på elbil-lading i en årrekke. Det har vi tenkt å være i uoverskuelig framtid også. Det er ikke uten grunn at det nettopp var oss Bate valgte for å ruste opp borettslagene for fremtiden. Vi er litt pionerer. Det er vi stolte av.  
elbil%20film4

Ulike løsninger for ulike biler

Her er noen faktorer som det er smart å tenke
gjennom før vi tilpasser ladeløsning for deg og din bil.
 
  • Hva har du tilgjengelig av strøm?
  • Hvor langt kjører du daglig?
  • Hvor lang ladetid kan du akseptere?

Vi tilpasser oss alle borettslag og sameier. Se vår film

"Se vår demofilm som forklarer vår inovative smarte løsning, for borettslag og sameier. Dette er et system som enkelt realiserer infrastruktur til ladestasjon for alle beboere i et borettslag"

SOLTUN BORETTSLAG TAR HØYDE FOR FREMTIDEN SAMMEN MED RØNNING ELEKTRO

Rønning Elektro har lagt opp infrastruktur som tar høyde for at Soltun borettslag skal kunne tilby ladeplass til alle beboerne med den fleksible flatkabelen. Soltun er et populært borettslag med 523 boliger fordelt på terrasseblokk, rekkehus og småhus. Borrettslaget er det største i Rogaland og Hordaland, og det betydeligst el-bilprosjektet Rønning har gjennomført!

Styreleder Pål Gunnar Roalkvam sier at installasjonen av infrastrukturen til El-bil ladere har gått knirkefritt. Vi er veldig fornøyde med gjennomføringen, og vi har ikke mottatt en eneste klage. I et borrettslag med så mange beboere er det bemerkelsesverdig. Les mer om det spennende samarbeidet med Soltun borettslag her.

Rønning Elektro tilbyr rådgivning om etablering av ladeplasser for elbiler i borettslag og sameier. Prosjektleder Gunnar Svensen i Rønning Elektro har lang erfaring med spesialist kompetanse på elbilladning. Ta gjerne kontakt for et uforpliktet tilbud på et ladeklart parkeringsanlegg som tar høyde for at man skal kunne tilby ladeplass til alle. En ladeklar plass betyr at infrastrukturen ligger der, men at kjøp av og montering av ladeboks skjer ved behov etter beboernes ønsker.

 
Gunanr%20viser%20kabel%20til%20Frode%20og%20Christer
Styreleder%20og%20beboer
Skjermbilde%202017-06-19%2007_59_44

Priser

For borettslag, sameier og bedrifter tar vi en befaring for å gi dere riktig pris. Klikk på linken nedenfor for å bli kontaktet, så tar en av våre prosjektledere kontakt så fort det lar seg gjøre.


For privatpersoner se vår Elbilkampanje