DATA & FIBERLØSNINGER

Det hjelper lite å investere i den råeste hardwaren hvis du ikke har oppgradert standarden på de øvrige komponentene. Vi snakker om den passive delen av av tele- og datanettverket, slik som kabler, kontakter, plugger, patchepaneler og så videre.
På fagspråket kalles det for spredenett. Det er det som sørger for at alt det du har av data og elektroniske duppeditter kan snakke sammen, også i trådløs forstand. Vi har bred kompetanse på slike løsninger, som regel med fiberoptiske kabler som utgangspunkt. Poenget er at du får utnyttet hardwaren din maksimalt, med alle de utsøkte kvalitetene du forventer. Visste du forresten at Rønning Elektro bygger ut og drifter fibernett for borettslag og større sameier over hele Nord-Jæren? Nå vet du det. Vi monterer også trådløse nettverk for utendørs bruk. Ta kontakt hvis du trenger å ruste opp nettverket der du bor.
Dataromsløsninger og UPS

Sammen med våre leverandører bygger vi ut datakubeløsninger for små og store bedrifter. En datakube omfatter alt som har med kjøling, UPS, overvåking av temperaturer i hver rack, pluss internt spredenett. I korte trekk vil det si at vi bygger et datarom i datarommet for å få en effektiv kjøling av servere.
På nett

Vi utfører alle typer oppdrag innenfor antenne, parabol og kabel-Tv. Utbygger og drifter for de største opperatørene i Norge.