IMG_8832

Sikkerhetsrådgiver / alarmmontør

For vår kunde Sector Alarm montere Rønning Elektro alarmanlegg for både privat- og bedriftsmarkedet, samt utføre service på eksisterende alarmanlegg. Vi har stor oppdragsmengde og på grunn av dette er vi nå på jakt etter en serviceinnstilt sikkerhetsrådgiver / alarmmontør som kan bli en del av vårt team!

Som sikkerhetsrådgiver / alarmmontør vil du skreddersy alarmløsninger, slik at hver kunde får en sikkerhetsløsning som er optimal for deres bolig eller bedriftslokale. Arbeidsdagene vil derfor være varierte og spennende, og du vil treffe nye mennesker med ulike behov hver dag.

Stillingen inngår i et team med andre sikkerhetsrådgiver / alarmmontører og rapporterer til prosjektleder som er ansvarlig for Rønning Elektro sin kontrakt med Sector Alarm.

Dine hovedoppgaver vil være:
  • Installasjon av alarmanlegg, og skreddersy en god løsning for våre kunder
  • Service og vedlikehold av eksisterende alarmanlegg
  • Ansvar for lager i egen bil, samt logistikk mot lokal lagerplass i våre lokaler i Stavanger
En sikkerhetsrådgiver / alarmmontør må evne å kombinere rådgiving og salg via kundepleie og tekniske oppgaver, og det gjerne samtidig. 

Hvem ser vi etter:   

Til stillingen som sikkerhetsrådgiver ser vi etter deg med høy arbeidskapasitet og pågangsmot. Du må være samarbeidsvillig med kollegaer og leder, og på den andre siden være serviceorientert og kundeorientert, slik at du alltid har kundens behov i fokus. Du bør være proaktiv, lærevillig og i stand til å legge inn en ekstra innsats når det trengs. Stillingen krever at du er praktisk anlagt, og at du trives i et dynamisk miljø med høyt tempo og varierte oppgaver. Som person er du pålitelig, strukturert, fleksibel og selvgående og ta eierskap til arbeidsoppgavene dine. Er du en kremmer med et sunt konkurranseinstinkt og sans for salg, vil belønningen øke i samme takt. På denne måten er du i stor grad din egen lykkes smed.

Stillingen som sikkerhetsrådgiver krever at du:
  • Har førerkort klasse B     
  • Har gode kommunikasjonsevner i norsk, skriftlig og muntlig.     
  • Har erfaring fra kundeservice. Salgserfaring er en fordel, men ikke et krav.
  • Er praktisk anlagt. Det er en fordel om du har teknisk interesse, men ikke et krav.
  • Har tilfredsstillende vandel. Sector Alarm er et sikkerhetsselskap som krever tilfredsstillende vandel. Den som ansettes må levere en uttømmende vandelsattest før ansettelse. Vi vil bistå deg i denne prosessen.
     
Rønning Elektro kan tilby:  

Vi kan tilby deg et meget godt arbeidsmiljø, med dyktige kolleger. Du vil få grundig opplæring gjennom kundens utviklings- og opplæringsprogram. Du vil ha firmabil til disposisjon etter avtale, samt gode lønnsbetingelser med fastlønn og provisjonsordninger.    

Søknadsfrist er snarest og oppstartsdato avtales nærmere. Søknader behandles og aktuelle kandidater intervjues fortløpende, så det er ingen grunn til å vente til siste frist med å søke. Lurer du på noe er det bare å ta kontakt!

Ta kontakt med Tor Inge Gimre for spørsmål om stillingen. Mobil 906 78 955. 
Søknad kan sendes via finn.no : Sikkerhetsrådgiver / alarmmontør | FINN.no 
 

Personvern

Når du søker på en stilling  aksepterer du at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden din.Vi kan dele søknaden din med de av våre ansatte som er involvert i rekruttering.
Vi beholder søknaden din og all annen informasjon du har gitt oss inntil søknadsprosessen er fullført.
Ved å sende inn dine personlige opplysninger gir du ditt fulle samtykke til behandling av de innsendte og senere innsamlede opplysningene.