Wei

Møt Wei

Bakgrunnen
Wei Yin Wang går under kallenavnet Willy. Han er vokst opp i Stavanger, men i 2018 våget han seg ut på nye eventyr. Willy valgte å flytte til Ås like utenfor Oslo å ta fagbrevet sitt i bedriften R2S. Der var han med å bygge den nye veterinærhøyskolen.  I oktober 2021 valgte Wei å returnere til Stavanger og takket ja til en jobb som elektriker i Rønning Elektro. I fritiden liker Willy å bruke tiden på frisbegolf, basketball, gåturer, lage mat og være sosial.

Hvorfor valgte du å begynne i Rønning Elektro når du kom tilbake til Stavanger?
Rønning Elektro var en av bedriftene i R2S. Jeg kjente flere elektrikere som jobbet her og fikk et godt helhetsuttrykk av bedriften. 

Hvordan var det begynne å jobbe i boligavdeling? 
Jeg hadde jo mest erfaring med å jobbe på næringsbygg. Det virket derfor spennende å få lov til å begynne med noe nytt. Jeg viste det var veldig travelt på avdelingen, men det så jeg bare positivt på. I boligavdeligen er de veldig ryddige og planlegger godt. Det legges til rette for meg som elektriker og at jeg kan gjøre den jobben jeg er best på. Jeg vet hva jeg skal gjøre når jeg kommer på jobb og slipper å bruke mye tid på å finne ut av ting.

Hva er motivasjonen din for å dra på jobb hver dag?
Det er helt klart å få treffe folkene i mitt team. Her finnes det mange hverdagshelter. Jeg lærer masse av mine kollegaer og vi ler masse. Vi finner også på en del ting på fritiden. Vi har for eksempel reist til Danmark og Sverige sammen. Derfor gleder vi oss masse til å reise til Italia med hele Rønning Elektro i høst.

Hva kan du bidra med i jobben? 
Å være åpen, positiv, aktiv og sosial. Jeg liker å være med å spre smil, gode kommentarer og arbeidsglede.