Maria, ansatt i Rønning Elektro

Møt Maria

Maria har kun vært på et prosjekt. Hun har vært på prosjekt VID. Her har det blitt bygget et helt nytt nybygg og store deler av den vitenskapelige høyskolen er rehabilitert. Dette er et svært prosjekt. Den kjekkeste oppgaven hun husker var når de skulle koble sikringsskapet på nybygget. Vi trakk tilførsel til tavlene fra fakultetsbygget til nybygget. Det var veldig spennende. Det var lite plass og vanskelig å få trukket kablene over.  

Bakgrunnen
Maria startet som lærling i august 2021. Hun har vært ansatt som lærling i snart et år. 
 
Hva synes du er bra med å jobbe i boligavdeling? 
Jeg synes det er spennende å være med på store prosjekt. Det er veldig mye variert arbeid selv om du er på et sted. Jeg får bli godt kjent med masse forskjellige kollegaer. Her er jeg heler aldri alene. Jeg får god veiledning og det er alltid hjelp å få like rundt hjørne. Jeg trives veldig godt med å jobbe i det samme teamet. 
 
Hva er motivasjonen din for å dra på jobb hver dag?
Det er helt klart folkene i teamet mitt. Jeg vet at jeg trengs på jobb og hvis ikke jeg gjør jobben min må mine kollegaer gjøre det for meg. 
 
Hva kan du bidra med i jobben? 
Jeg prøver å være en god lærling. Jeg forsøker å vise engasjement og at jeg har lyst til å lære. Jeg prøver ikke gjemme meg vekk. Det er viktig at jeg er på og viser at jeg klarer å jobbe godt.