John Henrik, ansatt i Rønning Elektro

Møt John Henrik

Det kuleste prosjektet John Henrik har vært med på er Slottet, en restaurant i Sirdal. 
"Prosjektet var utfordrende og hadde mange spennende tekniske løsninger knyttet til lys. Her måtte jeg blant annet henge utenfor terrassen for å få på plass kabling (selvfølgelig med sikring!). Skikkelig kult!"

Bakgrunnen
John Henrik begynte som lærling i Rønning Elektro i 2012. Han tok fagbrevet, og har fortsatt som elektriker i vår boligavdeling. I dag arbeider John Henrik også som Bas på flere av våre komplekse boligprosjekt.
 
Hva synes du er bra med å jobbe i boligavdeling? 
I boligavdelingen jobber vi veldig systematisk. Vi har tydelige fremdriftsplaner og jeg vet hva vi skal gjøre når jeg kommer på jobb. I tillegg syns jeg det er spennende å være med på å utvikle oss. Finne nye måter å løse oppgaver på som gjør at vi jobber smartere og mer effektivt. 
 
Hva er motivasjonen din for å dra på jobb hver dag?
Det er helt klart å få treffe folkene i mitt team. Vi har det veldig gøy på jobb. Ikke minst er det motiverende å finne måter å forbedre oss på.
 
Hva kan du bidra med i jobben? 
Jeg liker å være med å hjelpe andre og gjøre dem trygge i det de holder på med. I bolig er vi et team og sammen skal vi gi gode løsninger til våre kunder og deres hjem.