Emma, ansatt i Rønning Elektro

Møt Emma

Bakgrunnen 
Emma ble ansatt som lærling i 2021. Hun har fullført elektro på Strand og Sauda videregående skole. Hun er fra Jørpeland og på fritiden liker hun å være med venner og spiller innebandy.
 
Hvorfor begynte du å studere elektrofag? 
På grunn av søsteren min studerte elektro. Det virket veldig gøy og det er mange muligheter videre fra elektrofaget som er spennende.
 
Hvorfor valgte du Rønning Elektro som lærebedrift? 
Jeg hadde tilbud fra to bedrifter. Jeg var på utplassering begge steder. Jeg synes folkene på Rønning Elektro var veldig kjekke og følte meg ivaretatt. Derfor valgte jeg Rønning Elektro. 
 
Hva synes du er bra med å jobbe i boligavdeling? 
I boligavdelingen er det store prosjekt.  Det er ganske kaotisk til tider, men vi jobber ganske systematisk og derfor vet jeg hva jeg skal gjøre hver dag. Jeg får god oppfølging og lærer masse. I tillegg skal vi få lov til å bytte på å være på prosjekt og eneboliger. Det er gøy.  
 
Hva er motivasjonen din for å dra på jobb hver dag?
Det er helt klart å få treffe folkene i mitt team. Vi har det veldig gøy på jobb og ler veldig masse. I tillegg til jeg lærer veldig mye.
 
Hva kan du bidra med i jobben? 
Gjør jobben min og følge med når mine kollegaer viser meg hva og hvordan jeg skal løse oppgaver. I tillegg til å være litt nysgjerrig og være med å skape det gøy på jobb.