Benedicte, ansatt i Rønning Elektro
John Henrik, ansatt i Rønning Elektro

Møt Benedicte

Et spennende prosjekt Benedicte har vært med på var oppgradering til fiberkabler hos Vågedalen borettslag. Her skulle cirka 100 leiligheter bytte ut gamle coaxkabler til moderne fiber for internett og TV.  Prosjektet var spesielt kjekt fordi det var mange utfordringer. Selv om du noen ganger ble svært frustert så var det gøy når vi måtte tenke utenfor boksen for å klare å få jobben gjort. Det var også en del tidspress og mye koordinering med kunder. Summen av alt gjør at jeg husker prosjektet svært godt. 

Bakgrunnen
Benedicte begynte som lærling i Rønning Elektro i 2017. Hun tok fagbrevet, og har fortsatt som telekommunikasjonsmontør i vår svakstrømavdeling. I dag arbeider Benedicte hovedsakelig i vårt Fiber team i Rønning Elektro og har vært ansvarlig for flere av våre omfattende fiberprosjekt i Rønning Elektro. 
 
Hva synes du er bra med å jobbe imed fiber? 
Det er variert arbeid og veldig kjekke kollegaer. Vi har det gøy sammen på jobb. Vi er på forskjellige prosjekt, men prøver alltid å sitte ute om det er fint vær. Husker spesielt en gang vi hadde et prosjekt på Grasholmen like ved sjøen. I lunsjen hente det at noen tok seg en dukkert i sjøen.  
 
Hva er motivasjonen din for å dra på jobb hver dag?
Jeg synes arbeidsoppgavene våre er gøy. Jeg liker det jeg gjør på jobb og har mulighet til å påvirke hvordan vi utfører oppgavene. Gleder meg til å treffe kollegaene mine. Det å kunne samarbeide og ha en kollega du kan snakke med er viktig for meg. 
 
Hva kan du bidra med i jobben? 
Jeg vil selv være med å skape et godt arbeidsmiljø på jobb. I tillegg er det viktig for meg å være med å bidra til å finne gode løsninger til de utfordringene vi møter på. Være med å skape positive forventninger til arbeidsoppgavene vi skal gjøre. Enten det er Komplekse eller enkle, store eller små.