Ørjan, ansatt i Rønning Elektro

Møt Ørjan

Det er vanskelig å velge det kuleste prosjektet jeg har vært på. Det har vært mange ulike og spennende prosjekt. Jeg liker å være med på prosjekt som får mye oppmerksomhet. Bygg som har en viktig funksjon i regionen. For eksempel var det gøy på å være med å bygge Østerhus Arena, nye brannstasjonen på Schancheholen og KF skolen. KF skolen var spesielt kjekt for der ble hele skolen ble bygget i tre elementer. De brukte ikke noe betong.

Bakgrunnen
Ørjan begynte som lærling i Rønning Elektro i 2018. Han gikk på Randaberg VGS. Han tok fagbrevet i februar 2021, og har snart jobbet 1,5 år som elektriker i Rønning Elektro sin Entrepriseavdeling.
 
Hva synes du er bra med å jobbe i Entrepriseavdelingen? 
Jeg synes det er veldig kjekt å være med å bygge store bygg.  Det er spennende å få lov til å være med på gjennomføringen fra start til slutt. Jeg blir stolt av å se at et bygg blir til og hva jeg har bidratt med på jobben. I tillegg er alle bygg ulike. Vi har varierte bygg. Det kan være alt fra industri, skole, idrettsanlegg osv. Alle kundene ønsker ulike ting. Det gjør at arbeidet blir variert. På større prosjekt så er vi også en gruppe som jobber tett sammen. Jeg liker å jobbe i team. I vårt team har jeg kjekke, engasjerte og dyktige kollegaer. Vi hjelper hverandre når det trengs og jeg vet at jeg alltid får svar om det er noe jeg lurer på.
 
Hva er motivasjonen din for å dra på jobb hver dag?
Jeg tenker vi er en gruppe som skal nå et felles mål. Vi har ulike oppgaver og det er viktig at jeg gjør mine oppgaver. Jeg føler at mitt bidrag er viktig for gruppen. Jeg liker å gjøre en god jobb. I tillegg er det kjekt å gå på jobb. Jeg jobber med masse kjekke folk. Gleder meg til å ha lunsj sammen med dem. Enkelte lunsjer kan jeg sitte i en halv time å le i strekk.
 
Hva kan du bidra med i jobben? 
På jobben prøver jeg å være med å bidra til god stemning. Så enkelt som å si god morgen til alle når vi kommer på jobb. Smile og gjør jobben min. Vær med å bidra til et godt miljø.