Bli kjent med noen av våre ansatte

John-Henrik_w

John Henrik

Det kuleste prosjektet John Henrik har vært med på er Slottet, en restaurant i Sirdal. 
"Prosjektet var utfordrende og hadde mange spennende tekniske løsninger knyttet til lys. Her måtte jeg blant annet henge utenfor terrassen for å få på plass kabling (selvfølgelig med sikring!). Skikkelig kult!"
Emma_w

Emma

"Vi har det veldig gøy på jobb og ler veldig masse. I tillegg til jeg lærer veldig mye." 
Emma ble ansatt som lærling i 2021. Hun har fullført elektro på Strand og Sauda videregående skole. Hun er fra Jørpeland og på fritiden liker hun å være med venner og spiller innebandy.
Wei

Wei

​"I boligavdeligen er de veldig ryddige og planlegger godt. Det legges til rette for meg som elektriker og at jeg kan gjøre den jobben jeg er best på," sier Wei, som motiveres av å få treffe folkene i teamet sitt. "Jeg lærer masse av mine kollegaer og vi ler masse."
Ørjan

Ørjan

​"I Entrepriseavdelingen er vi et team som jobber sammen mot et felles mål. Alle bidrag på jobben er viktige."
Maria

Maria

​"Jeg vet at jeg trengs på jobb og jeg har lyst til å dra på jobb hver dag for å være sammen med folka i mitt team."
Benedicte

Benedicte

Benedicte begynte som lærling i Rønning Elektro i 2017. Hun tok fagbrevet, og har fortsatt som telekommunikasjonsmontør i vår svakstrømavdeling. I dag arbeider Benedicte hovedsakelig i vårt Fiber team i Rønning Elektro og har vært ansvarlig for flere av våre omfattende fiberprosjekt i Rønning Elektro. 
Ånund, ansatt i Rønning Elektro

Ånund

Et spennende prosjekt som Ånund har vært med på i Rønning Elektro var oppgradering til fiberkabler hos Mariabakken borettslag. Her skulle 80 leiligheter bytte ut gamle coaxkabler til moderne fiber for internett og TV.  Prosjektet var spesielt kjekt fordi det var mange utfordringer.