Rønning elektro er i vekst og søker etter flere medarbeidere

Er du vår nye medarbeider?

Har du lyst på nye og spennende utfordringer i en av Rogalands største elektrobedrifter?
Vi i Rønning Elektro har vunnet flere nye kontrakter og vi søker derfor etter dyktige elektrikere
for prosjekt og servicearbeid. Se våre ledige stillinger under.
Tekniker

Tekniker lås og beslag

Vi har økende oppdragsmengde og trenger flere teknikere i lås og beslag med på vårt team. Lås og beslagsavdelingen er en del av svakstrømsavdelingen i Rønning Elektro. 
Benedicte%2014

Svakstrøm- og fibermontør

Vi er på jakt etter flere kunnskapsrike elektrikere, telekommunikasjonsmontører og fibermontører. Vår ordreportefølje består av utbygging, service, installasjon og drift av telekommunikasjonsnett for flere store utbyggere og leverandører.
IMG_8964

Elektrikere til vårt boligteam

Er du vår nye kollega i Rønning elektro med det lille ekstra? Vårt boligteam søker etter nye elektrikere som kan bidra til å skape attraktive hjem for våre kunder.
Simen%202

Serviceelektrikere

Vi ser etter elektrikere som har erfaring  med å gå på offentlige bygg, som for eksempel helsebygg, barnehager, idrett, administrasjonsbygg, bydelshus, kirker, kapeller etc. 
Morten

Elektriker til vårt prosjektteam

Vi søker etter elektriker som trives å jobbe i prosjekt og på nybygg.  Vi vil gjerne høre fra deg som trives med å være en del av et lag og allerede har noe erfaring som elektriker eller bas. Prosjektene vi har varierer i kompleksitet, størrelse og varighet. 
IMG_8820

Telekommunikasjonsmontør til vårt prosjektteam

Vi søker etter telekommunikasjonsmontør som trives å jobbe i prosjekt og på nybygg.  Vi vil gjerne høre fra deg som trives med å være en del av et lag og allerede har noe erfaring. Prosjektene vi har varierer i kompleksitet, størrelse og varighet.