ENERGISMARTE VARMELØSNINGER.

Fokuset på energisparing er massivt, fra myndigheter såvel som næringsliv og private. Gjennom internasjonale klimaavtaler har vi forpliktet oss til ta grep. Energibehovet i norske hus og næringsbygg skal ned. Og føringene er gitt. Blant annet krever den nye plan- og bygningsloven at 40 % at energibehovet i alle nybygg skal dekkes av alternative energikilder. Det er krevende. Og det er viktig. For oss som driver med dette til daglig, hviler det et stort ansvar. Vi må kunne sakene våre.
shutterstock_241404517
mill2
Design-panelovn-int
Safir-privat-1-001_HR
Vi leverer selvsagt varmepumpeløsninger som henter energien fra både luft, fjell, vann og sol. Slike løsninger blir tilpasset de stedlige forholdene og vil alltid være særdeles gunstige i forhold til energibruken. På slike oppdrag samarbeider vi nært med vår alliansepartner Sig.Halvorsen som håndterer det rørleggertekniske.

En annen ting å merke seg er at det også har skjedd en formidabel utvikling når det gjelder elektriske ovner. De er ikke bare blitt smekrere, de er også blitt langt mer sparsommelige med hensyn til strømforbruk. Kombinert med de rette styringssystemene, vil de i mange tilfeller også kunne konkurrere med varmepumpen. Så energieffektive er de blitt.
shutterstock_738898075
Spar strøm med enkle tiltak.
Det er ikke alltid nødvendig å gå så drastisk til verks for å spare på strømmen. Du kan slukke lysene i de rommene du ikke oppholder deg i, redusere varmen, dusje litt mindre og så videre. Du har hørt det før. Poenget er at det er summen av alle de små tiltakene som gjør susen.

Varmestyring. Genialt enkelt.
Et annet tiltak er å få installert et såkalt varmestyringssystem der du opererer alle varmekildene i huset ditt fra en enkel sentral. Da kan du forhåndsinnstille ovner og varmekabler etter dine rutiner og øvrige behov. På den måten får du utnyttet ovnene dine mer effektivt og kan redusere strømforbruket til varme med 25 prosent. Enova gir støtte til installering av slike varmesystemer. I utgangspunktet får du tilbakebetalt 20 prosent av kostnadene, inntil 4.000,- kroner.

>På enova.no finner du søknadsskjema. 
Serviceoppdrag<br />
Din elektriker i Stavanger, Sandnes og omegn

Serviceoppdrag
Din elektriker i Stavanger, Sandnes og omegn

Serviceoppdrag
Smarthus<br />
Styr huset ditt fra telefonen

Smarthus
Styr huset ditt fra telefonen

Smarthus
Spar strøm og penger<br />
Energismare varmeløsningera

Spar strøm og penger
Energismare varmeløsningera

Strømsparing
Pakkeløsninger<br />
Ny bolig, bygge ut eller pusse opp?

Pakkeløsninger
Ny bolig, bygge ut eller pusse opp?

Pakkeløsninger
El Bil Lader<br />
Elbil-lader til hjem, kontor og hytte.

El Bil Lader
Elbil-lader til hjem, kontor og hytte.

El-Bil