SMARTHUS, NOE FOR MEG?

Smarthus er et samlebegrep for hus som er mer eller mindre automatiserte.
I praksis betyr det at alle husets funksjoner er knyttet opp mot et styringssystem som regulerer alt fra varme
og ventilasjon, til lys og sikkerhetssystemer.

Hvordan styres alt?

Smarthus-systemer betjenes med noen enkle brytere på veggen, trådløst fra laptop eller via mobiltelefonen. Det er du som setter grensene for hvor smart du vil ha det!

Har du først etablert slike smarthus-løsninger, er det ingen grenser for hva du kan legge opp av funksjoner. Garasjeporter, inngangsdører, overvåkingssystemer med kamera og sensorer, solavskjerming, internett og TV, lydanlegg, varmekabler og vannbårne varmeanlegg.

Alt er mulig. Hele poenget er å redusere det totale energiforbruket, bedre komforten, gjøre hverdagen litt enklere og høyne sikkerhetsnivået.

Kan mitt hus bli smarthus?

Ja, det kan det. Det kan bli akkurat så smart som du vil ha det. Litt avhengig av husets generelle tilstand, selvfølgelig. Kanskje du til og med har et sterkt ønske om å gjøre det litt spesielle, få til noe som ingen andre har. Det er bare å komme med det. I vår verden er alt mulig. Dette er faget vårt og vi elsker slike utfordringer. Smarthus-teknologien er et av våre spesialområder.

Rønning Elektro leverer Smarthus-systemer i Stavanger, Sandnes og over det meste av Rogaland. Vi er også Futurehome-sertifiserte installatører.

Bo i boligen lenger

Smarthusteknologien kan tilpasses alle typer boliger. Også eldre hus. Og det er overkommelig for de fleste. Hele poenget er å redusere det totale energiforbruket, bedre komforten, gjøre hverdagen litt enklere og høyne sikkerhetsnivået. 
 
futurhome-image

Futurehome™ levert av Rønning Elektro

Skrudde jeg av kaffetrakteren når jeg gikk hjemmefra? Er alle lysene av? Låste jeg døra? Med et Futurehome smarthus kan du slutte å bekymre deg med en kjapp titt på telefonen.

Med Futurehome kan du styre belysning og varme, samt å overvåke sikkerhet og få varslinger i tilfelle det oppstår brann, vannlekkasje eller forsøk på innbrudd. Dette kan gjøres i hjemmet, eller fra hvor som helst i verden med internettilgang.

Les mer om Futurehome – levert av Rønning Elektro (ekstern side)
 

Aktuelle temaer

Serviceoppdrag<br />
Din elektriker i Stavanger, Sandnes og omegn

Serviceoppdrag
Din elektriker i Stavanger, Sandnes og omegn

Serviceoppdrag
Smarthus<br />
Styr huset ditt fra telefonen

Smarthus
Styr huset ditt fra telefonen

Smarthus
Spar strøm og penger<br />
Energismare varmeløsningera

Spar strøm og penger
Energismare varmeløsningera

Strømsparing
Pakkeløsninger<br />
Ny bolig, bygge ut eller pusse opp?

Pakkeløsninger
Ny bolig, bygge ut eller pusse opp?

Pakkeløsninger
El Bil Lader<br />
Elbil-lader til hjem, kontor og hytte.

El Bil Lader
Elbil-lader til hjem, kontor og hytte.

El-Bil