BELYSNING STAVANGER, SANDNES OG OMEGN

Belysning har utrolig mye å si for trivsel og stemning både hjemme og på jobb. Mange er ikke klar over hvor mye lyssettingen egentlig betyr før de opplever forskjellen. I noen tilfeller kan det forandre et rom fullstendig. Dårlig lys gjør at du anstrenger deg mer, blir fortere trøtt og får lettere hodepine.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LYSDESIGN

Et godt råd er å velge lamper og belysning ut i fra den funksjonen de skal ha. Det er vanlig å skille mellom allmennbelysning, arbeidslys og dekorasjonsIys. Poenget er at du finner det lyset du trives med, og som fremhever både stilen din, det du liker å se på, at det gir et godt arbeidslys der det trengs og at det er litt mer behagelig når du skal lese eller slappe av. Vi har et rikholdig utvalg av alt sammen – design belysning, utelamper, gulvlamper, taklamper, bordlamper, downlights, og ellers alt du kan tenke deg innen belysning.

Vi er daglig på farten i både Stavanger og Sandnes, og tar også turen innom de fleste andre steder i Rogaland.

Tips: Velg lyskilde med dimmer.LED lys er kanskje noe av det mest spennende som har skjedd innenfor elektrisk belysning siden lyspæren ble oppfunnet. LED bruker 85% mindre energi enn den vanlige glødepæren og kan lyse uavbrutt inntil 25000 timer. Samtidig åpner det for et vell av nye muligheter for å skape egne lysdesign og lyseffekter. I dag finnes det flere LED-produkter på markedet. LED spotter, LED lyspærer og LED lamper er alle produkter innen LED lys som vi tilbyr.
Trenger du råd og veiledning angående lyssetting, tar du kontakt med oss. Vi kan sågar lage hele belysningsplanen for deg om du ønsker. Her har du litt inspirasjon underveis.
Vi holder til sentralt på Mariero i Stavanger, og er daglig på farten i Stavanger, Sandnes og omegn.

RØNNING ELEKTRO- DIN EKSPERT PÅ:
BELYSNING I STAVANGER OG SANDNES