Egen ladestasjon for elbilen /hybrid hjemme på husveggen?

Med en fastmontert ladestasjon på husveggen hjemme, slipper du å bale med løse ladeledninger og angsten for overopphetede stikkontakter og dess like.

Og så sørger vi selvsagt for egen dedikert sikringskurs og at alt det øvrige elektriske er på stell. Befriende enkelt og fremfor alt sikkert. Det er slik det må være. 
Fra

399 pr mnd,-

Tilbudet inkluderer:

       • Ladestasjon
       • Schneider sikring
       • 15 meter kabel
       • Intill 4 timers arbeid
       • Diverse omkobling i sikringsskap
       • Dokumentasjon på utført arbeid

Brukervennlig design

Vi bruker kvalitetsmateriell fra blant annet schneider når vi utfører arbeid i sikringsskapet. Når elektriker først arbeider i skapet, tar han også en vurdering av skapets tilstand.

Her har du mulighet til å velge ladestasjon som passer til din bolig. Vi leverer forskjellige typer ladestasjoner slik at du får de mulighetene du ønsker. Du kan både kjøpe eller lease, alt etter hva som passer deg best.
AdobeStock_267378058

01.

Velg hvilken type lader du ønsker

02.

Velg hvor kraftig opplegg

03.

Trykk bestill

Noen ting trenger ikke å være vanskelig!


* Tiden som blir illustrert over er med en BMW I3 som har 37,9kW batteripakke. Den vil da teoretisk sett bruke 10 timer med en 3,7kW lading og med kraftigste alternativet 3,5 timer.

Dersom det mangler overspenningsvern, graves/brukes lift, kanal, spesial tilpasses eller lignende vil dette bli en ekstra kostnad. Dette gjør vi vårt ytterste for å avklare på forhånd.

Kjøp nå, betal senere!

  1. Søk selv her
  2. Få svar med en gang
  3. Signer med BankID

Identifiser deg med BankID og velg kampanjen som passer deg.

Søknaden din er tilgjengelig her
Ønsker du finansiering? Søk ved å klikke her

Bruk kun reserveladeren til det den er ment som

Reserveladeren som kommer med bilen er nettopp det - en reserve. Det er ikke meningen at det skal være hovedladeren til bilen 24/7. Med reserveladeren på 8 ampere bruker du opp mot 14 timer på å fullade en eGolf Med en ladestasjon på 16 ampere trengs det bare 7 timer.

La reserveladeren ligge i bilen, så har du den når du trenger den.
ronning_el_BMW_i3_charging
ronning_el_BMW_i3_charging
4ef05093-030d-4da7-8a79-7819ee55ba59

Elbil lader på jobben eller borettslaget, går det an?

Trenger dere hurtiglader i borettslaget, på jobben eller andre steder, tilpasser vi trygge og effektive løsninger etter behov. Ta kontakt med oss, så gir vi deg et uforpliktende prisoverslag. Vi har den rette løsningen for deg.
4ef05093-030d-4da7-8a79-7819ee55ba59